Vind ons op

Zita

VIDEO. Ontdek hoe Joaquin Phoenix de ‘Joker’ tot leven brengt in fascinerende blik achter de schermen

Entertainment

VIDEO. Ontdek hoe Joaquin Phoenix de ‘Joker’ tot leven brengt in fascinerende blik achter de schermen

De filmstudio achter de kaskraker ‘Joker’ heeft een heel boeiende video gedeeld waarin het team achter de film dieper ingaat op de opnames. Je krijgt onder andere te zien hoe Joaquin Phoenix, die een Oscar kreeg voor zijn rol, helemaal in de huid kruipt van de legendarische slechterik.

Iedereen die ‘Joker’ gezien heeft, zal het erover eens zijn: Joaquin Phoenix is tegelijk heel angstaanjagend en vertederend als het hoofdpersonage van de film, nota bene een van de meest legendarische slechteriken uit de stripwereld. De Amerikaanse acteur kreeg voor zijn prestatie dan ook verdiend de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Wil je graag weten hoe hij het personage opbouwde en waar hij de inspiratie haalde voor bijvoorbeeld de sierlijke dansscènes? Dan moet je dringend naar een fascinerende blik achter de schermen kijken die de filmstudio Warner Bros. op YouTube zette.

In de video komen onder andere regisseur Todd Philips, Joaquin Phoenix en producer Bradley Cooper aan het woord. Je krijgt te zien hoe het scenario tot stand kwam, welke buurten de inspiratie vormden voor het Gotham uit de film en zelfs hoe ze het vuilnis op straat symbool lieten staan voor de chaos in de wereld van het hoofdpersonage. Phoenix legt ook uit hoe hij het personage creëerde en uit welke verschillende personen zijn vertolking opgebouwd is.

Het bericht VIDEO. Ontdek hoe Joaquin Phoenix de ‘Joker’ tot leven brengt in fascinerende blik achter de schermen verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top