HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Linde Merckpoel neemt douche in open lucht: “Ik heb mij nog...

VIDEO. Linde Merckpoel neemt douche in open lucht: “Ik heb mij nog nooit zo bloot gevoeld”

Studio Brussel-vlogster Linde Merckpoel sprong dinsdagavond op de bus van Wim Lybaert. In Engeland houden ze halt en doucht ze in de wilde natuur. Een speciale ervaring voor haar.

Televisiemaker Wim Lybaert reist in het Eén-programma ‘De Columbus’ de wereld rond met bekende Vlamingen. Deze week mocht Linde Merckpoel opstappen en trokken ze naar Engeland.

Tijdens de rit vertelt de 34-jarige Studio Brussel-vlogster over de vakanties met haar vader en moeder, haar ontroering bij het zien van de mooiste vuurtoren ter wereld en haar erotische dromen over haar collega’s.

In haar blootje

In de tot mobilhome omgebouwde bus kan je eten en slapen, maar douchen gebeurt buiten in een speciale pop-up-douche. “Ik heb mij nog nooit zo bloot gevoeld”, zegt ze terwijl het koude water aanspringt. Even later wordt het warm. “Zalig”, siddert ze. “Ik had stiekem mijn onderbroek aangehouden. Ik ga ze nu uitdoen. Ik had schrik voor uw systeem. Ik dacht dat het niet in orde ging zijn. Ik ben wel blij dat ik ze uitgedaan heb. Het is een extra dimensie. Het heeft ook iets extra dat je uitzicht hebt op een wei vol hitsige rammen”, klinkt het.

‘De Columbus’ is elke dinsdag te bekijken om 20.40 uur op Eén.

Het bericht VIDEO. Linde Merckpoel neemt douche in open lucht: “Ik heb mij nog nooit zo bloot gevoeld” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels