HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Jinnih Beels: “Ik vind oppositie voeren heel leuk”

VIDEO. Jinnih Beels: “Ik vind oppositie voeren heel leuk”

Vanavond maakt sp.a-kopvrouw Jinnih Beels haar opwachting in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Omdat de onderhandelingen in Antwerpen nog volop aan de gang zijn, zorgt dat voor een lastig vragenparcours in de populaire quiz.

Onlangs liet Bart De Wever verstaan dat hij mikt op een Bourgondische coalitie in Antwerpen, samen met Open Vld en sp.a. Die onderhandelingen zijn nog volop aan de gang. Vanavond neemt het kersverse sp.a-lid Jinnih Beels deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’, en omdat de politieke situatie in Antwerpen nog onduidelijk is, stemt presentator Erik Van Looy zijn vraagstelling af op verschillende scenario’s.

Oppositie

Eén van die scenario’s is dat Beels gekozen heeft voor de oppositie in Antwerpen. “Waarom ben je uiteindelijk niet in de coalitie gestapt?”, vraagt Van Looy. “Ik vind oppositie heel leuk. Allé, ik denk dat toch. Ik heb dat nog nooit gedaan”, reageert Beels.

De 42-jarige politica neemt het op tegen Radio 1-stem Layla El-Dekmak en MNM-presentator Peter Van de Veire, die al aan zijn zesde aflevering zit.

‘De Slimste Mens ter Wereld’ is van maandag tot donderdag te bekijken om 21.40 uur op VIER.

 

Het bericht VIDEO. Jinnih Beels: “Ik vind oppositie voeren heel leuk” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels