HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island 2020’

VIDEO. Dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island 2020’

Nog elf nachtjes slapen en het is weer zo ver! Hét verleidingsprogramma gaat weer van start. We komen alvast te weten welke Don Juans hun beste versierpogingen gaan bovenhalen…

De vier koppels die deelnemen aan het intussen al twaalfde seizoen van ‘Temptation Island’ kennen we al. Maar nu weten we ook welke ladykillers hun elegantste moves zullen etaleren om de harten van Angela, Roshina, Elke en Melissa te veroveren. Dat zijn deze vier Belgische en vier Nederlandse heren.

De Belgische heren

Grigor (28) uit Dendermonde

VIJF

Grigor is fashion stylist en loopt er altijd piekfijn bij. Hij is heel zelfzeker en verkoopt graag show om zo de dames te lokken. Zijn tactiek? De beste vriend worden van de dames en hen troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden.


Christophe (23) uit Wuustwezel

VIJF

Christophe heeft een opvallend uiterlijk: hij wordt ook wel ‘Tarzan’ of ‘Thor’ genoemd omwille van zijn lichaamsbouw en lange, blonde haren. Hij werkt als koeltechnieker, doet aan yoga en salsa dansen en hoopt hier zeker mee te scoren bij de dames. Christophe zoekt graag het avontuur op en kan zich goed aanpassen aan de noden en wensen van de vrouwen.

Matthieu (22) uit Oostende

VIJF

Matthieu is een grappige en goedlachse kerel die als havenarbeider werkt. Met zijn flauwe mopjes kan hij elke dame meteen op haar gemak laten voelen. Zijn tandpastasmile en afgetraind lichaam zijn zijn grootste troeven.

Sam (23) uit Lommel

VIJF

Sam is zelfstandige car wrapper en ontzettend fier op het bedrijf dat hij zelf heeft opgebouwd. Hij is op elk feestje de sfeermaker en trek zich van niets of niemand iets aan. Sam is de eerste die zijn soepele heupen zal losgooien: entertainment verzekerd voor de dames dus.

 

De Nederlandse heren

Bas (25) uit Hellevoetsluis

VIJF

Bas is de typische blonde jongen waar iedere vrouw voor valt: met zijn lieve looks windt hij iedereen om zijn vinger. Hij komt rustig over, maar is een veroveraar in hart en nieren. Bas werkt als procesoperater bij Shell. Dat in combinatie met zijn waanzinnige looks zorgt bij de vrouwen voor één groot gevaar: dit is een man waar je je relatie voor op het spel zou zetten.

Daan (25) uit Eindhoven

VIJF

Daan is als topsporter een doorzetter. Niet alleen in de sport, maar ook bij de vrouwen. Hij blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil. “Hoe onbereikbaarder, hoe beter!”. Daan houdt van flirten.

Efrain (22) uit Voorburg

VIJF

Efrain werkt als manager in een sportwinkel. Een dag geen nummer kunnen scoren is voor Efrain een dag niet geleefd. Hij is een verleider pur sang. Met zijn zwoele blik en zijn vlotte praatjes weet hij elke vrouw voor zich te winnen. Hij wil de mannen op ‘Temptation Island’ een handje helpen en laten zien dat hun vrouwen niet te vertrouwen zijn.

Joris (23) uit Blerick

VIJF

Een grote man met een klein hartje. Met zijn speelse haar en ondeugende blik weet hij alle vrouwen in te pakken. Joris is student sportopleiding. Ambitieus, sportief en lief, wat wil een vrouw nog meer? Hij is ervan overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn “en vrouwen zeker ook niet”.

 

Het bericht VIDEO. Dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island 2020’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels