HomeNieuwsEntertainmentVervolg op Simpsons-film komt eraan

Vervolg op Simpsons-film komt eraan

Goed nieuws voor fans van ‘The Simpsons’. Elf jaar na ‘The Simpsons Movie’ zou Twentieth Century Fox bezig zijn aan een vervolg op de prent. Ook de populaire cartoonreeks ‘Family Guy’ zou een langspeelfilm krijgen.

We hebben er lang op moeten wachten, maar onze gebeden zijn verhoord. Volgens de Wall Street Journal zou een vervolg op ‘The Simpsons Movie’ in de maak zijn. Het is ondertussen al elf jaar geleden dat de gele familie en hun dorpsgenoten voor het eerst op het grote scherm verschenen. De film werd toen een enorm succes. Wanneer het vervolg zou uitkomen is nog niet bekend.

Peter Griffin op het grote scherm

Naast de Simpsons, zou Twentieth Century Fox ook andere cartoons in een langspeelfilm omvormen. Zo zouden ze werken aan een lange versie van ‘Bob Burgers’, maar ook aan een debuut op het grote scherm voor ‘Family Guy’. De animatiereeks van Seth McFarlane over het gezin Griffin wordt geroemd voor zijn absurde humor. In de langspeelfilm zouden we ook de originele stemmen kunnen horen, zoals Mila Kunis (Meg) en Seth Green (Chris).

Het is opvallend dat Twentieth Century Fox nu aan de projecten werkt, want het is een onzekere tijd voor het bedrijf. De kans is groot dat het binnenkort opgekocht wordt door Disney. Als dat gebeurt, is het nog onduidelijk wat de nieuwe rol van het bedrijf zal zijn en of het überhaupt nog zal blijven bestaan. Hopelijk is het vervolg op ‘The Simpsons Movie’ klaar voor daar een beslissing in wordt genomen.

Het bericht Vervolg op Simpsons-film komt eraan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels