Vind ons op

Zita

Verraadt dit fragment wie Flamme Fatale is in ‘The Masked Singer’? «Nooit gedacht dat ik haar zou herkennen in een paar pixels» (video)

Entertainment

Verraadt dit fragment wie Flamme Fatale is in ‘The Masked Singer’? «Nooit gedacht dat ik haar zou herkennen in een paar pixels» (video)

Na de vorige aflevering van ‘The Masked Singer’ weten we wie Radijsje is, maar enkele kijkers beweren dat de onthulling van Radijsje meer mensen heeft ontmaskerd dan enkel Erik Van Looy. In de ‘Behind The Mask’-aflevering van Radijsje zien we hoe Erik een gesprek voert met een andere deelnemer. Die is weliswaar geblurd, maar niet voldoende, zo lijkt het.

Na elke aflevering van ‘The Masked Singer’ kun je op VTM Go, het online videoplatform van VTM, kijken naar ‘Behind The Mask’. Daarin krijg je een kijk achter de schermen van het programma, met de meest recente afvaller als centraal onderwerp. Naast de afvaller, die dan ongemaskerd in beeld verschijnt, zien de kijkers echter ook andere deelnemers passeren. Die hebben niet altijd hun volledige vermomming aan, maar alle herkenbare kenmerken worden vakkundig geblurd.

Alhoewel: vakkundig? Een aandachtige kijker meende in de zwart-witte pixelwolk van de gesprekspartner van Erik Van Looy toch iemand te herkennen. «Nooit gedacht dat ik Tine Embrechts zou herkennen in een paar pixels maar here we are», tweette bekende Twitteraar Jonathan Loeys een filmpje van het bewuste fragment. Daarin zien we hoe iemand in de bekende zwarte ‘Don’t talk to me’-hoodie – volgens velen dus Tine Embrechts – dolt met Radijsje: «Ooit was je een gerespecteerd filmregisseur, nu ben je een leuk radijsje», zegt de deelnemer, gevolgd door een knuffel.


Flamme Fatale

Of de slecht geblurde deelnemer ook echt Tine Embrechts is, moet nog blijken. En áls het al gaat om de ‘Tegen de sterren op’-actrice, dan weten we nog niet in welk pak ze zich wekelijks hijst. Sommige kijkers hebben wel al een vermoeden: wie goed naar Flamme Fatale, het personage dat afgelopen week nieuw werd geïntroduceerd in ‘The Masked Singer’, luistert, die kan daar wel de stem van Embrechts in herkennen.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/verraadt-dit-fragment-wie-flamme-fatale-masked-singer-nooit-gedacht-dat-ik-haar-zou-herkennen-een-paar

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top