HomeNieuwsEntertainmentVéronique De Kock: “Ik ben echt een seut”

Véronique De Kock: “Ik ben echt een seut”

Ex-Miss België Véronique De Kock legt in ‘Die huis’ uit dat ze een overbeschermd en braaf meisje was. En dat ze nog steeds heel onzeker is, hoewel haar omgeving dat niet zou verwachten.

In 1995 werd Véronique De Kock verkozen tot knapste vrouw van het land. Ondertussen telt de Antwerpse presentatrice 41 mooie lentes en heeft ze twee zonen. Morgenavond verschijnt ze in de laatste aflevering van het Eén-programma ‘Die huis’.

Laatbloeier

Daarin doet ze uit de doeken dat haar ouders zeer protectionistisch waren. “Ik was een hele brave. Mijn ouders waren heel protectionistisch. Ik mocht niet vooraan in de tuin spelen, want stel dat er eens een auto stopt en je kidnapt.. Elke woensdagnamiddag zat ik bij de bomma en elke zaterdagmiddag ging ik tennissen met mama en papa”, vertelt ze.

Ook op liefdesgebied was ze laatbloeier. “Ik had nog nooit een jongen van dichtbij gezien voor mijn 17, 18 jaar. Ik was echt een seut. Ik mocht ook nooit geen feesten in ’t stad. Die vraag kwam zelfs niet op.  Ik had mijn eerste vriendje toen ik 18 was. En dat was niet met toeters en bellen. Ik het twee liefjes gehad voor ik getrouwd ben. En met mijn tweede liefje ben ik getrouwd. Achteraf gezien, ja, maar op dat moment was dat oké. Oh, ik ben echt een seut. (lacht) Ik had misschien meer van het leven moeten proeven, maar je kiest dat niet. Je kunt de klok niet terugdraaien”, klinkt het.

Twijfelaar

Toch gaan heel wat mensen ervan uit dat Véronique met haar looks en ogenschijnlijk sterk karakter zelfverzekerd in het leven gaat. Maar niets is minder waar. “Ik ben niet zelfverzekerd. Ik ben eigenlijk heel onzeker. En als ik dat tegen mijn omgeving zeg, dan zeggen die: ‘Yeah, right’. Ik kom zo over, maar ik ben heel onzeker. Nog altijd. Ik twijfel heel hard”, aldus het model.

Het bericht Véronique De Kock: “Ik ben echt een seut” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels