HomeNieuwsEntertainmentTrump pocht over literaire kwaliteiten en maakt spelfout. Tot grote hilariteit van...

Trump pocht over literaire kwaliteiten en maakt spelfout. Tot grote hilariteit van J.K. Rowling

Enkele dagen geleden hadden we het nog over mensen met Big Dick Energy of veel zelfvertrouwen. Donald Trump is er zo eentje. Zo pochte hij gisteren op Twitter over alle literaire klassiekers die hij wel niet had geschreven. De taalfout in zijn tweet had hij dan weer niet gezien. Maar schrijfster J.K. Rowling wel en die vond het hilarisch. 

“Na de vele bestsellers die ik geschreven heb – en ik ben trots op mijn schrijverskwaliteiten – moet gezegd worden dat de Fake News zich voortdurend over mijn tweets buigen op zoek naar een fout. Maar ik zet woorden in hoofdletters om er de nadruk op te leggen, niet omdat ze zo geschreven moeten worden!”. Met deze nogal arrogante woorden wilde de president van Amerika eens goed duidelijk maken wat voor literaire impact hij eigenlijk had gemaakt op de wereld. Maar wie zo’n statement maakt over spelling, zou zijn tekst toch beter drie keer nalezen. Niet dus.

Twitter / realDonaldTrump

 

 

 

 

 

J.K. Rowling 

In de originele tweet staat ‘pour’ in plaats van ‘pore’. Hoewel de president zijn fout al snel inzag en de tekst verving, was het kwaad al geschied. Zijn tegenstanders kwamen niet meer bij van het lachen. Vooral J.K. Rowling amuseerde zich rot met de fout.

 

Het bericht Trump pocht over literaire kwaliteiten en maakt spelfout. Tot grote hilariteit van J.K. Rowling verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels