HomeNieuwsEntertainmentPrins William neemt koninklijke Twitter over om voetbalteam te feliciteren

Prins William neemt koninklijke Twitter over om voetbalteam te feliciteren

Prins William is blijkbaar een die-hard voetbalfan. Hij is zelfs zo’n grote fan dat hij de Twitteraccount van Kensington Palace overnam om het Engelse team te feliciteren met de overwinning tegen Columbia. En dat leidt tot grote hilariteit op Twitter volgens VRT NWS.

“Ik kan niet trotser zijn op Engeland”, zo tweet een dolenthousiaste William op het account van Kensington Palace. “Een overwinning tijdens de penalties. Jullie hebben jullie plekje terecht verdiend in de achtste finales van de wereldbeker en jullie moeten weten dat het hele land achter jullie staat zaterdag! Komaan Engeland! W.” De hertog van Cambridge staat duidelijk achter zijn nationale team dat het zaterdag moet opnemen tegen Zweden.

 

Vergeet hen niet te ridderen

De tweet van Kensington Palace bleef niet onopgemerkt op Twitter. Heel wat Britten reageerden enthousiast op de boodschap van hun kroonprins. Zo tweet iemand: “Echt waar, nam William het Twitteraccount over? Briljant!” Een andere onderdaan vraagt dan weer of William zijn eigen account zou kunnen krijgen: “Het zou zoveel leuker zijn rechtstreeks naar hem te kunnen tweeten.” Nog een twitteraar vraagt zich dan weer af of er een feestdag komt als de Britten het WK winnen. “Kan je alle spelers ridderen als we winnen en er een feestdag van maken?”

 

 

Het bericht Prins William neemt koninklijke Twitter over om voetbalteam te feliciteren verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels