Vind ons op

Zita

Entertainment

Tomas De Soete en Siska Schoeters maken samen acteerdebuut

Tomas De Soete en Siska Schoeters zullen binnenkort allebei te zien zijn in de fictiereeks ‘Fiskepark’. Voor het koppel radio- en televisiepresentatoren is het de eerste keer dat ze zullen acteren. De reeks werd ook geschreven door De Soete.

Samen uit, samen thuis. De leuze gaat zeker op voor het huishouden van Tomas De Soete en Siska Schoeters. Het koppel is vooral bekend als radio- en televisiepresentatoren, maar binnenkort wagen ze zich ook aan hun acteerdebuut. De twee geliefden spelen allebei mee in ‘Fiskepark’, een nieuwe reeks van de hand van De Soete.

Een mysterieuze misdaad

‘Fiskepark’ wil de draak steken met documentairereeksen ‘Making A Murderer’ en ‘Amanda Knox’. Daarin worden de kleinste details van ophefmakende rechtzaken uitgespit. Welk fictief proces in de nieuwe reeks aan bod zal komen, is nog niet weten. Duidelijk is wel dat ‘Fiskepark’ een Deense term is die zoveel betekent als ‘visvijver’.

De opnames voor de reeks beginnen binnenkort. Naast de Soete en Schoeters zullen er nog enkele bekende namen voor de camera staan. Zo hebben ook Jan Jaap van der Wal en Bent Van Looy al toegezegd. “Het wordt een verhaal waarin ook humor centraal staat”, aldus de scenarist in Het Nieuwsblad. “Het is de bedoeling dat we de authenticiteit van zulke True Crime-reeksen in vraag gaan stellen.”

Het bericht Tomas De Soete en Siska Schoeters maken samen acteerdebuut verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top