HomeNieuwsEntertainmentKevin De Bruyne is ‘broer’ beu

Kevin De Bruyne is ‘broer’ beu

Tv-maker Kamiel De Bruyne heeft zich de afgelopen weken voorgedaan als de broer van voetballer Kevin De Bruyne. De programmamaker wilde zo voor Van Gils & gasten testen hoe ver hij zou geraken met dat bedrog. Heel ver, zo blijkt, maar nu vraagt Kevin De Bruyne hem om te stoppen.

Tv-maker Kamiel De Bruyne is niet aan zijn proefstuk toe. In ‘Sorry voor Alles’ nam hij al een tiental onbekende Vlamingen beet, maar nu waagde hij zijn kans als broer van Kevin De Bruyne. Samen met zijn ‘manager’ Wannes Deleu probeert hij binnen te geraken in het stadion van Wolfsburg en Manchester, neemt hij een radiopresentator en tientallen fans in het ootje en slaagt hij er zelfs in om binnen te geraken op een privéfeestje van Manchester City. Tien minuten weliswaar, want dan was de maat vol.

Gestolen truitjes

“In het begin konden we de mop er wel van inzien”, vertelt Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. “Maar wij moeten nu bijvoorbeeld 300 euro betalen voor een aantal voetbaltruitjes die Kamiel loskreeg bij de club. Ook kwamen er vragen van Wolfsburg en van Manchester City. We willen niet overspoeld worden door tientallen ‘valse’ broers van Kevin.” Kevin De Bruyne zelf reageert met een knipoog:”Ik hoop dat het leuk is geweest om mijn broer te zijn, maar ik denk dat het nu genoeg is geweest. We hadden toch ook geen plek over aan de familietafel voor Kerstmis.”

 

Het bericht Kevin De Bruyne is ‘broer’ beu verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels