Vind ons op

Zita

Tom Van Grieken kondigt aan dat hij papa wordt, maar krijgt meteen bakken kritiek

Entertainment

Tom Van Grieken kondigt aan dat hij papa wordt, maar krijgt meteen bakken kritiek

Tom Van Grieken wordt binnen enkele maanden voor de eerste keer papa. Dat maakte de Vlaams Belang-voorzitter bekend op sociale media. Maar zijn aankondiging leverde hem ook veel kritiek op.

Tom Van Grieken trouwde in september met de Nederlandse Félice, die, als alles goed gaat, in oktober bevalt van een jongetje. Op sociale media kondigde hij het heugelijke nieuws aan: “Nog steeds voorstander van nieuwe verkiezingen, maar net iets minder op het einde van oktober  #NieuwkomersMakenWeZelf”

Op zijn Instagramaccount krijgt de voorzitter alleen maar felicitaties van zijn volgers, maar op Twitter kreeg de kritiek al snel de bovenhand. Heel wat Twitteraars struikelen over de hashtag die Van Grieken gebruikte: “Wow. Eén van de mooiste momenten in je leven toch gebruiken om walgelijke praat te verkopen. Je mag er trots op zijn, Tom”, of “Ik wou je feliciteren maar als je zelfs uw eigen kind misbruikt met politieke recuperatie (#) dan verdien je het niet.” En ook: “Ik heb te doen met de baby. Nog niet eens geboren zijn en al misbruikt worden om haat te zaaien. Ik hoop dat hij niet wordt zoals zijn ouders.”

Het bericht Tom Van Grieken kondigt aan dat hij papa wordt, maar krijgt meteen bakken kritiek verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top