HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-verleidster: “Ik lijd al jaren aan een depressie”

‘Temptation’-verleidster: “Ik lijd al jaren aan een depressie”

‘Temptation Island VIPS’-verleidster Lie Meurs heeft onthuld dat ze al jarenlang door een donkere periode gaat. Ze is overigens de ex van Fabrizio Tzinaridis.

Lie Meurs is momenteel als verleidster te zien in ‘Temptation Island VIPS’, het programma waarin Pommeline en Fabrizio voor een behoorlijk heftig kampvuur zorgden. Het 24-jarige model en influencer uit Neerpelt vertelde op radio 538 dat ze het al een lange tijd moeilijk heeft. “Ik heb de afgelopen maanden een heel moeilijke periode gehad. Ik ben al trots op mezelf als ik ’s ochtends uit bed geraak en naar de gym vertrek. Ik zat in een depressie. Ik zit daar eigenlijk al jaren mee en soms zijn er situaties die het triggeren”, klinkt het.

Geen contact met Fabrizio

Onlangs deed het gerucht de ronde dat Lie na de opnames van ‘Temptation Island VIPS’ nog met Fabrizio zou hebben afgesproken. Dat ontkent ze nu met klem. “In tijdschriften stonden foto’s van Fabrizio met een meisje op het strand, maar dat was ik helemaal niet. Mijn laatste date was twee maanden geleden. Ik houd niet van daten en ik durf niet op mensen af te stappen”, besluit ze.

Instagram / @liemeurs

Het bericht ‘Temptation’-verleidster: “Ik lijd al jaren aan een depressie” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels