HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Rodanya maakt vader van haar kind bekend

‘Temptation’-Rodanya maakt vader van haar kind bekend

Rodanya uit ‘Temptation Island’ heeft eindelijk onthuld wie de papa van haar kindje is. Dat is geen al te grote verrassing.

Onlangs maakte de 21-jarige Nederlandse bekend dat ze veertien weken zwanger is. Aangezien haar liefdesleven na ‘Temptation Island’ overhoop lag – ze brak met Morgan en ze dook het bed in met verleider Danicio – vroeg iedereen zich af wie de vader kon zijn.

Geen onenightstand

In een vlog geeft ze nu toe dat Morgan de papa van haar kind is. “Ik ga zijn naam gewoon noemen: Morgan is de vader van mijn kind. We hebben elkaar na ‘Temptation Island’ nog gezien en ik ben nu zwanger. Het was geen onenightstand. Er is al veel ruzie en gezeik over geweest. Morgan is met andere dingen bezig, maar ik wil wel ouder zijn”, vertelt ze.

Goede afspraken

Het is duidelijk dat Morgan niet echt klaar is voor een kind, maar Rodanya blijft bij haar keuze om de baby te houden. “Hij heeft niet gezegd dat hij er niets mee te maken wil hebben, maar ik maak deze keuze en dat doe ik omdat ik als moeder van de baby goede afspraken wil. Dat kan hij niet en dan hoeft het voor mij op dit moment ook niet”, klinkt het.

Het bericht ‘Temptation’-Rodanya maakt vader van haar kind bekend verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels