HomeNieuwsEntertainmentTemptation-koppel stapt in het huwelijksbootje

Temptation-koppel stapt in het huwelijksbootje

Dat een koppel sterker uit Temptation Island kan komen, bewijzen Regilio Jacobs (29) en Kirsten Kievit (25). Hoewel hun avontuur niet zonder problemen verliep, vroeg Regilio ‘zijn’ Kirsten ten huwelijk op het eiland. Afgelopen zaterdag was het zover en stapten de twee love birds in het huwelijksbootje. 

Het feest vond plaats in Villa Maasdonk, een sprookjesachtig klooster in het Nederlandse Den Bosch. Kirsten, die zelf ook met mode bezig is en haar winkel ‘Dressed by Kirsten’ runt, droeg een prachtig, wit trouwkleed. Naar eigen zeggen kon ze niet wachten om ‘Mrs Jacobs’ te worden.

Zoontje Genaï steelt de show

Het koppel straalde, maar hun bijna 1-jarig zoontje Genaï ging met de meeste aandacht lopen toen hij de ringen naar mama en papa mocht brengen. In een rode cabriolet reed hij probleemloos over de rode loper met de ringen op de motorkap.

A post shared by Kirsten Kievit (@kirstenkievit) on

Geen andere Temptation-deelnemers

Dat de deelnemers het tijdens het programma goed met elkaar konden vinden, was duidelijk. Toch lijkt die vriendschap al wat bekoeld. Afgaande op de foto’s van de heugelijke dag, waren er geen andere Temptation-deelnemers aanwezig.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels