HomeNieuwsEntertainmentBroer van Pablo Escobar waarschuwt Netflix

Broer van Pablo Escobar waarschuwt Netflix

Roberto de Jesus Escobar Gaviria, de broer van de beruchte Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar, spreekt met dreigende taal richting Netflix. Hij eist dat de streaminggigant stopt met filmen in Colombia of Medellin.

Ik wil niet dat Netflix of enige andere filmmaatschappij opnamen maakt in Medellin of Colombia. Het is gevaarlijk, zeker zonder onze toestemming. Dit is mijn land”, zegt 71-jarige Gaviria tegen The Hollywood Reporter. De uitspraken van de broer van de voormalige drugsbaas volgen op de dood van de locatiescout van Netflix. De man werd doodgeschoten toen hij in Mexico op zoek was naar geschikte opnamelocaties voor het vierde seizoen van de populaire serie ‘Narcos’.

De broer van de voormalige drugsbaas eist ook een miljard dollar (zo’n 833 miljoen euro) van het Amerikaanse bedrijf. Drie jaar geleden heeft hij immers Escobar Inc. opgericht, waarmee hij de rechten van het verhaal van zowel zijn eigen leven als het leven van zijn broer heeft geregistreerd. In de jaren 80 was Gaviria ook de hoofdaccountant voor het imperium van zijn broer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels