HomeNieuwsEntertainmentTemptation Island: kalmte voor de Thaïse storm

Temptation Island: kalmte voor de Thaïse storm

De eerste twee afleveringen van Temptation Island hebben nog niet het verhoopte spektakel gebracht. Het bleef tot nu toe bij een uitgebreide kennismakingsronde en de eerste dates. Al lijkt de Thaïse zon bij sommige deelnemers al naar het hoofd te stijgen.

“Thaïland, het land van de eeuwige glimlach”, zo werden de vier deelnemende koppels in Thaïland verwelkomd voor wat hun ultieme relatietest moet worden. Veel tijd om de omgeving en de glimlach in zich op te nemen kregen ze niet, want nog voor ze het goed en wel beseften, werden de duo’s uit elkaar gehaald. De vrouwen vertrokken naar hun resort en de mannen mochten al meteen op date, mét overnachting.

Met hun vriendinnen nog vers in hun achterhoofd hielden ze het daar braaf. Ze sliepen allemaal op de zetel, of zelfs buiten, in het geval van Tim. Enkel Mezdi kwam wat los. Samen met Laetitia beleefde hij ’s nachts wat plezier. Volgens zijn date liet hij er zich op de terugweg zelfs toe verleiden om haar hand te likken en te bijten.

De vrouwen kregen de tijd om te bekomen van de reis en het afscheid en leerden pas bij het eerste feestje de vrijgezellen goed kennen. Vooral Megan en Daniëlle leken zich te amuseren. De eerste voelde zich meteen op haar gemak bij Joshua en Daniëlle was niet los te rukken van Fabrizio. De twee zochten elkaar constant op in het zwembad.

Heethoofden en koude douches

In de tweede aflevering kregen de koppels te zien welke vrijgezellen hun partners gingen verleiden. Bij de vrouwen verliep de confrontatie vrij koeltjes. De singles stelden zich even voor en zij die op date waren geweest, hadden enkele foto’s bij om aan hen te overhandigen. Allemaal nog redelijk beschaafd, wat niet gezegd kan worden van de mannen.

Daar was de spanning te snijden. Niet zo originele beledigingen vlogen heen en weer. Vooral Jeffrey stond op springen. Toen een van de verleiders zich aandiende als dé man die Vanessa zou afpakken, reageerde hij als door een bij gestoken. De heren stonden even hoofd aan hoofd en de andere mannen moesten tussenbeide komen om de situatie te bedaren.

Daarna was het tijd voor het eerste feestje in het resort van de mannen. Billen werden geschud, luchtkusjes vlogen door de lucht en glazen werden regelmatig bijgevuld. Vooral Kevin amuseerde zich wel. De vrolijke Oostendenaar maakte zijn liefde voor feestjes duidelijk en genoot van de taferelen. Iets te veel misschien. Want hij liet vallen dat er “kaas uit de oren komt” bij Megan, zijn vriendin. Dat is een West-Vlaamse uitdrukking om te zeggen dat iemand niet zo snugger is en niet iets dat Megan graag zal horen.

Daar bleef het niet bij. Kevin bleef als laatste man op het feestje en legde zich naast Yana en Yasmine in de hangmat. Ook Mezdi genoot van de vrouwelijke aandacht. Hij trok veel op met zijn date Laetitia, die hij bijna wou trakteren op een openluchtdouche, maar daar net op tijd van afzag.

In het andere resort lijken enkele vrijgezellen het al goed te kunnen vinden met twee vrouwen: Megan en Daniëlle. Net zoals op de eerste avond lieten ze zich heel lang vergezellen door respectievelijk Joshua en Fabrizio. Benieuwd hoe hun partners zullen denken over die ‘vriendschappelijke ‘ gesprekken.


Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels