HomeNieuwsEntertainmentKylie Jenner is bevallen van een dochter

Kylie Jenner is bevallen van een dochter

Is ze nu zwanger of is ze het niet? Maandenlang stelden fans van Kylie Jenner zich die vraag. Ondertussen weten we het antwoord: de Kardashian-telg was wel degelijk in blijde verwachting. Meer zelfs, deze week is ze bevallen van een dochtertje.

“Het spijt me dat ik jullie niet op de hoogte heb gebracht. Ik weet dat jullie het gewend zijn dat ik jullie betrek tijdens al mijn reizen, maar mijn zwangerschap wou ik bewust niet voor het oog van de hele wereld beleven”, zo schrijft de kersverse moeder op haar sociale media. Met dat bericht maakt ze meteen een einde aan alle speculaties. De afgelopen maanden meed de realityster alle paparazzi en publiciteit, wat de geruchtenmolen alleen maar harder deed draaien.

Op 1 februari is Kylie Jenner bevallen in het ziekenhuis Cedars-Sinai in Los Angeles. Volgens entertainmentsite TMZ weegt het kindje van haar en haar vriend rapper Travis Scott bijna 3,9 kilo.

“Meest prachtige ervaring”

De 20-jarige Amerikaanse laat ook nog weten dat ze dolgelukkig is. “Deze zwangerschap was de meest prachtige en levensveranderende ervaring die ik in mijn leven heb gehad. Ik ga het heel hard missen”, verklaart ze. “Mijn mooie en gezonde dochter kwam op 1 februari op de wereld en ik kon gewoon niet meer wachten om dit met jullie te delen. Ik heb nog nooit zo veel liefde en blijdschap gevoeld.”

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels