HomeNieuwsEntertainmentTaylor Swift treedt op voor pleeggezinnen én trakteert pizza

Taylor Swift treedt op voor pleeggezinnen én trakteert pizza

Zangeres Taylor Swift heeft haar goede hart laten zien. In de Amerikaanse staat Arizona trakteerde ze 2.000 pleeggezinnen op een optreden én pizza. Een jonge fan die haar optreden niet kon bijwonen, bezocht ze in het ziekenhuis.

Het gebeurt niet elke dag dat je een exclusief optreden van Taylor Swift mag bijwonen. Het is afgelopen weekend 2.000 Amerikaanse pleeggezinnen overkomen. Naar verluidt nodigde Swift aan het einde van het optreden iedereen uit om op het podium te komen. Daar kregen alle fans een handtekening en mochten ze op de foto met de ster. De zangeres nam er, volgens een toeschouwer die haar verhaal deed aan E!, maar liefst vier uur de tijd voor. Geen enkele fan ging zonder handtekening naar huis.

Brandwonden

Tegelijk bezocht de zangeres een ziekenhuis in de buurt, waar ze een achtjarige fan verraste. Het meisje, Isabella, werd na een explosie op St Patrick’s Day opgenomen met zware brandwonden. Normaal gezien zou ze naar Swifts optreden gaan, maar in een online videoboodschap deelde ze dat dit nu niet meer kan.

Swift beloofde Isabella dat eens de dokters het goed vinden, ze alsnog een optreden mag meepikken. De kleine fan mocht uiteraard ook op de foto met haar heldin en ze kreeg een handtekening.

Dat Taylor Swift zich nu van haar beste kant laat zien, is niet toevallig. Dinsdag start haar nieuwe Reputation-tournee.

Het bericht Taylor Swift treedt op voor pleeggezinnen én trakteert pizza verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels