HomeNieuwsEntertainmentTaylor Swift reageert fel op ongepaste vraag van journalist

Taylor Swift reageert fel op ongepaste vraag van journalist

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft een journalist op zijn plaats gezet nadat hij een vraag stelde over haar persoonlijke toekomstplannen.

De 29-jarige zangeres werd geïnterviewd door het Duitse RTL. Toen de journalist haar vroeg naar haar eventuele plannen om kinderen te krijgen (Swift wordt dit jaar 30; red.), reageerde ze erg gepikeerd. “Ik denk niet dat mannen die vraag krijgen wanneer ze 30 worden. Ik ga daar dus ook geen antwoord op geven”, aldus Swift, die al meer dan twee jaar samen is met de Britse acteur Joe Alwyn (28).

Fouten maken

De zangeres van onder meer ‘I knew you were trouble’ en ‘Shake it off’ gaf wel mee dat ze de laatste jaren beter in haar vel zit. “Ik hoor anderen vertellen dat wanneer je 30 bent, je niet zoveel stress en angst in je leven hebt als wanneer je 20 bent. En ik kan ook wel delen in de ervaring dat wanneer je 20 bent, je ervaringen wil opdoen, je dingen wil uitproberen en je fouten wil maken. En ik ben vast van plan om ook wanneer ik dertig ben fouten te maken. Maar ik verwacht wel dat we ons beter zullen voelen over wie we zijn. Hoe dichter ik kom, hoe meer dat gebeurt”, klonk het.

Het bericht Taylor Swift reageert fel op ongepaste vraag van journalist verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels