HomeNieuwsEntertainmentTatyana Beloy met pasgeboren zoontje naar het ziekenhuis: “Dat brak mijn hart”

Tatyana Beloy met pasgeboren zoontje naar het ziekenhuis: “Dat brak mijn hart”

Het één maand oude zoontje van Tatyana Beloy moest enkele dagen geleden opgenomen worden in het ziekenhuis. Intussen gaat het weer beter met hem, maar Tatyana was er wel behoorlijk door aangedaan.

Een maand geleden werden Tatyana Beloy en haar man Konrad de trotse ouders van een zoontje, Wolfgang. Het jongetje werd enkele dagen geleden wakker van de koorts, iets wat in coronatijden meteen alarmbellen doet afgaan.

Onbekende emoties

De 35-jarige ‘Gent-West’-actrice ging meteen met Wolfgang naar het ziekenhuis. Haar man mocht door de coronamaatregelen echter niet mee. “Onze Wolfie werd gisteren één maandje oud. Hoera! Helaas brachten we de vorige dagen in het ziekenhuis door. Wolfie werd een paar dagen geleden namelijk wakker van de koorts, toch zorgelijk voor zo’n klein baby’tje, dus het werd een tripje naar het hospitaal. Omdat corona nog altijd de plak zwaait, mochten we enkel met ons tweetjes worden opgenomen en moesten we Konrad missen, terwijl hij de enige was die ik juist zo graag aan mij zij had in dit verhaal. Wolfie zo kwetsbaar zien met allerlei apparatuur, dat brak mijn hart toch echt een beetje. Ik kreeg er naast een knappe zoon ook meteen een resem onbekende emoties bij, wat is me dat (ik dacht heel de tijd: ‘geef mij de koorts en maak Wolfie terug gezond’)”, vertelt ze op Instagram.

Respect voor ziekenhuispersoneel

Wolfgang onderging een coronatest, maar die was negatief. Intussen is het kindje weer aan de beterhand, tot grote opluchting van Tatyana, die massa’s respect toont voor het ziekenhuispersoneel. “De mensen in het ziekenhuis hebben ons gelukkig enorm goed opgevangen en dit terwijl ze zelf al maanden gebukt gaan onder de druk die Covid-19 op hun schouders heeft gelegd. De dingen die de mensen in de zorg nu moeten torsen, die moeten wij echt mee helpen draaglijk te maken. Ik besefte door dit bezoekje des te beter waarom we zo ons best moeten doen met de maatregelen. Let’s keep going! Bedankt, lieve mensen van het ziekenhuis/de ziekenhuizen voor jullie tomeloze inzet van ons. PS: met Wolfie gaat het weer beter (hij moest ook de coronatest doen, maar all good)”, besluit ze.

View this post on Instagram

Onze Wolfie werd gisteren één maandje oud. Hoera !Helaas brachten we de vorige dagen in het ziekenhuis door. Wolfie werd een paar dagen geleden namelijk wakker van de koorts, toch zorgelijk voor zo’n klein baby’tje dus het werd een tripje naar het hospitaal. Omdat Corona nog altijd de plak zwaait, mochten we enkel met ons tweetjes worden opgenomen en moesten we Konrad missen. Terwijl hij de enige was die ik juist zo graag aan mij zij had in dit verhaal. Wolfie zo kwetsbaar zien met allerlei apparatuur dat brak mijn hart toch echt een beetje  Ik kreeg er naast een knappe zoon ook meteen een resem onbekende emoties bij, wat is me dat(ik dacht heel de tijd geef mij de koorts en maak Wolfie terug gezond)… De mensen in het ziekenhuis hebben ons gelukkig enorm goed opgevangen en dit terwijl ze zelf al maanden gebukt gaan onder de druk die COVID-19 op hun schouders heeft gelegd. De dingen die de mensen in de zorg nu moeten torsen…die moeten wij echt mee helpen draaglijk te maken. Ik besefte door dit bezoekje des te beter waarom we zo ons best moeten doen met de maatregelen. Let’s keep going! Bedankt lieve mensen van het ziekenhuis/ de ziekenhuizen voor jullie tomeloze inzet van ons  . P.s: met Wolfie gaat het weer beter( hij moest ook de corona test doen maar all good )  #coronapleasestop #wolfiebaby #moederschap #healthcare #zorgpersoneelbedankt #mondmaskersop #besafe #letskeepeachothersafe

A post shared by Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) on

Het bericht Tatyana Beloy met pasgeboren zoontje naar het ziekenhuis: “Dat brak mijn hart” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels