HomeNieuwsEntertainmentStromae werkt aan comeback

Stromae werkt aan comeback

Alles wijst erop dat Stromae bezig is met een heuse comeback. Hij sloot een nieuw platencontract af, is bezig met castings voor een videoclip en werkte recent samen met een Franse rapper. Stromae stond sinds 2015 niet meer achter de microfoon, maar nu wordt het lange wachten van de fans eindelijk beloond.

Paul Van Haver, zoals de artiest echt heet, werkt aan nieuwe, eigen nummers. Hij tekende een platendeal met het Amerikaanse entertainmentbureau WME-IMG en is bovendien op zoek naar dansers voor een clip die in april in Parijs wordt opgenomen.

La Pluie

Details over een nieuwe plaat of single zijn er nog niet, maar dat hij terugkomt lijkt zeker. De zanger van ‘Alors On Dance’ en ‘Formidable’ heeft zijn carriere lange tijd on hold gezet vanwege gezondheisproblemen. Zijn laatste single, ‘Quand c’est?’, dateert van 2015.

Enkele dagen geleden werd de zanger al gezien in een opnamestudio in Brussel. Daar nam hij een videoclip op met de Franse rapper OrelSan. Het nummer dat ‘La Pluie’ zal heten, is dus geen eigen werk, maar Stromae lijkt eindelijk de smaak terug te pakken te hebben.

Het bericht Stromae werkt aan comeback verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels