HomeNieuwsEntertainmentStijn en Nuria laten plannen voor tweede huwelijksfeest varen

Stijn en Nuria laten plannen voor tweede huwelijksfeest varen

Dat Veerle en Nick uit het programma ‘Blind Getrouwd’ hun sprookjeshuwelijk willen overdoen, weten we al langer, maar bij Stijn en Nuria staan die plannen blijkbaar al even in de koelkast.

“Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt”, verduidelijkt Nuria in Story. Toch is het nog altijd grote liefde tussen het koppel. De tortelduifjes wilden wel een tweede huwelijksfeest, maar de organisatie liep simpelweg niet van een leien dakje. “Stijn wilde me afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan”, klinkt het.

Echt erg vindt Nuria dat uitstel blijkbaar niet. Voor haar is een hernieuwing van de geloften geen prioriteit meer. “Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over”, besluit ze.

Gezinsuitbreiding

Ook op de evidente kindervraag heeft Nuria een antwoord klaar. “Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden. Het is niet omdat ons huwelijk gefilmd werd, dat heel ons leven in de media moet komen. We genieten nu van de rust. We hebben wel een katje in huis gehaald. En voorlopig hebben we daar onze handen vol mee”, lacht ze.

Kleine babys worden groot  #japhaer #maincoon #catsofinsta #instacat #loveyoutothemoonandback #mamasboys

A post shared by Nuria Glztnva (@nuria_glztnva) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels