HomeNieuwsEntertainmentStephanie Coorevits over Tinder: “Ik ga echt niet naar Holland om te...

Stephanie Coorevits over Tinder: “Ik ga echt niet naar Holland om te vogelen”

De zus van Annelien Coorevits, Stephanie, geeft in ‘Girls Talk’ toe dat ze op Tinder zit. Voorlopig zonder al te veel succes, dus probeert Annelien haar wat tips te geven…

De 34-jarige Stephanie Coorevits heeft het in het Studio Brussel-programma ‘Girls Talk’ met haar drie jaar jongere zus Annelien over Tinder. Annelien vertelt dat ze zich uit nieuwsgierigheid eens heeft aangemeld, maar er verder niet veel mee gedaan heeft.

Stephanie, daarentegen, is veel actiever op de populaire datingapp, maar zonder al te veel succes. “Je moet blijven proberen en je bereik zeer breed zetten”, raadt Annelien haar zus aan. “Mijn bereik kan niet breder staan. Ik woon in West-Vlaanderen, dus ik moet mijn range wel breed zetten”, reageert Stephanie. “Ja, maar Nederland is er ook nog, hé”, merkt Annelien op. “Ja, ik zal naar Holland gaan om te vogelen”, lacht Stephanie ironisch.

Hoge standaard

Verder hekelt de televisiepresentatrice en kinderpsychologe uit Kortrijk de weinig creatieve openingszinnen van haar matches. “Die ‘hey’ in het begin, daar kan ik niet tegen. Ik zoek originaliteit”, klinkt het. “Je hebt wel een zeer hoge standaard”, reageert Annelien. Waarop Stephanie geïrriteerd antwoordt: “Dat is de grootste zever die je als single kunt horen. Weet je wat mijn standaard is? Hij moet grappig en slim zijn. Dat is mijn standaard. Dat is toch niet ‘mission impossible’?”

Hoewel ze de datingapp al een tijdje gebruikt, zou ze toch graag op de klassieke manier iemand leren kennen. “Ik zou nog altijd het liefst van al mijn volgend lief leren kennen via een spontane manier. Op café, of zo”, besluit ze.

Je kan het bewuste videofragment HIER bekijken.

Het bericht Stephanie Coorevits over Tinder: “Ik ga echt niet naar Holland om te vogelen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels