HomeNieuwsEntertainmentStella McCartney brengt trouwkleed Meghan Markle op de markt

Stella McCartney brengt trouwkleed Meghan Markle op de markt

De Britse designer Stella McCartney heeft haar eigen trouwcollectie geïntroduceerd. De ‘Made with Love’-lijn bestaat uit zeventien stukken, waaronder een trouwkleed gebaseerd op de avondjurk die Meghan Markle droeg tijdens haar huwelijksreceptie. 

Stella McCartney komt uit met haar eigen trouwcollectie. Opvallend is dat één van de trouwjurken gebaseerd is op het kleed dat Meghan Markle droeg tijdens de avondreceptie van haar huwelijk met Prins Harry. “Ik ben heel trots en vereerd dat ik de avondjurk van Meghan mocht ontwerpen”, zegt de designer. Ze beschrijft deze gebeurtenis als “één van de meest nederige momenten uit haar carrière”.

Meghan Markle en Prins Harry
Meghan Markle en Prins Harry. Foto Getty Images

‘Made with Love’ 

De collectie, die de naam ‘Made with Love’ kreeg, bestaat uit zeventien stukken, waaronder zeven trouwjurken en een geborduurde jumpsuit met kant. Één van de jurken heeft een gelijkaardige halternek als de avondjurk van Meghan. Stella McCartney liet zich dan ook inspireren door het kleed dat ze ontwierp voor de hertogin van Sussex.

De designer zegt heel gepassioneerd te zijn over bruidsmode. “Ik vind het een hele eer dat vrouwen naar mijn zaak komen om een jurk te kopen die ze zullen dragen op hun grote dag”, vertelt ze aan Vogue. “Ik wilde voor een nieuwe kijk op de traditionele ontwerpen gaan: een trouwcollectie voor de moderne vrouw die zelfzeker en natuurlijk sexy is.” De collectie is verkrijgbaar in alle Stella McCartney-zaken wereldwijd en bij partners zoals Harrods, Selfridges en Saks.

Trouwjurk Stella McCartney
Foto Stella McCartney
Jumpsuit Stella McCartney
Foto Stella McCartney

Het bericht Stella McCartney brengt trouwkleed Meghan Markle op de markt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels