HomeNieuwsEntertainmentStalker van Natalie Portman duikt opnieuw aan haar huis op

Stalker van Natalie Portman duikt opnieuw aan haar huis op

Natalie Portman heeft nog steeds last van een zeer volhardende stalker. De man, die eerder deze maand al een straatverbod voor vijf jaar kreeg, dook toch weer op bij haar woning in Los Angeles. Dat meldt TMZ.

De 37-jarige actrice zag de man op het terrein rond haar huis rondsnuffelen en belde gelijk de politie. Agenten kwamen enkele minuten later om de man te arresteren. De Oscarwinnares zou na haar telefoontje gelijk zijn gevlucht.

Al enkele maanden wordt Natalie lastiggevallen door de verwarde man die steeds bij haar aanbelt zonder iets te zeggen. De stalker beweert dat hij John Wick is, naar het fictieve personage dat Keanu Reeves vertolkt in de gelijknamige actiefilmreeks.

“Telepathisch contact”

In januari werd hij al eens meegenomen door de politie. Destijds verklaarde ’John Wick’ meermaals telepathisch met de actrice te hebben gepraat en dat hij van Colorado naar Los Angeles was afgereisd om haar te ontmoeten. Portman zelf was niet op de hoogt van die gesprekken.

Hij reageerde enkel op vragen van de politie wanneer hij met John werd aangesproken. De stalker werd vervolgens gedwongen opgenomen op een psychiatrische afdeling.

Het bericht Stalker van Natalie Portman duikt opnieuw aan haar huis op verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels