Vind ons op

Zita

Justin Bieber beleeft de schrik van zijn leven

Entertainment

Justin Bieber beleeft de schrik van zijn leven

Als wereldster is het net iets moeilijker om een moment rust te krijgen. Zo ook Justin Bieber, die de schrik van zijn leven kreeg toen een onbekende, dronken vrouw opeens zijn hotelkamer kwam binnengewandeld. Ze werd opgepakt voor huisvredebreuk.

De Canadese popzanger Justin Bieber genoot van een rustige middag in een hotel in Laguna Beach, toen plots een vrouw van eind de 30 zijn hotelkamer binnenstormde. Een bron bij de politie vertelde TMZ dat de dame al de hele dag aan het feesten was en in benevelde toestand door de gangen van het hotel liep. Ze was eerder al van het domein verwijderd door de security, maar dat had blijkbaar niet veel effect.

Opgepakt voor huisvredebreuk

Toen de vrouw terugkeerde, ging ze rechtstreeks naar Justins kamer. De zanger sloeg naar verluidt niet in paniek, maar vertelde haar dat ze moest opdonderen. Daarna grepen zijn veiligheidsmensen in en hielden haar vast tot de politie arriveerde.

Volgens de politie was de vrouw nog steeds duidelijk dronken en beweerde ze dat ze Justins kamer toevallig binnenliep. Ze werd opgepakt voor huisvredebreuk.

Of zijn vrouw Hailey ook aanwezig was in de hotelkamer, werd niet gespecifieerd.

 

Het bericht Justin Bieber beleeft de schrik van zijn leven verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top