HomeNieuwsEntertainmentSharon Osbourne laat zich uit over Ashton Kutcher: “Wat een vervelend ventje”

Sharon Osbourne laat zich uit over Ashton Kutcher: “Wat een vervelend ventje”

Sharon Osbourne is duidelijk niet op haar mondje gevallen. In een interview met Larry King vertelt ze wat ze precies over Ashton Kutcher vindt. “Het ging al mis toen ik zijn naam verkeerd uitsprak”, zegt ze.

Sharon Osbourne heeft in een interview duidelijk haar gedacht gezegd over Ashton Kutcher. Osbourne is mede-presentatrice van het programma ‘The Talk’ waar ze een resem beroemdheden interviewt. In de meeste gevallen leverde dit leuke gesprekken op. In het geval van Ashton Kutcher liep het niet van een leien dakje.

Eerder deze week was Osbourne te gast op het programma van de legendarische Larry King. Aan King vertelde ze hoe het al van in het begin van hun ontmoeting verkeerd liep. “Het ging al mis toen ik zijn naam verkeerd uitsprak, daar was hij pissig over. Vervolgens keek hij me aan met een blik van ‘wat heb jij nou eigenlijk gepresteerd in de entertainment-industrie?’”, legt ze aan King uit. “Nou, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres en dat heb ik laten blijken ook. Ik dacht: ventje, je hebt geen idee met wie je te maken hebt”, aldus Osbourne.

“De Kardashians verdienen geld met hun lichaam, waar half LA overheen gegaan is”

Het is niet de eerste keer dat de vrouw van Ozzy Osbourne uithaalt naar een celebrity. In September had ze het gemunt op de Kardashians. “Die meiden verdienen geld met hun lichaam, waar half LA overheen gegaan is”, vertelde ze toen aan de krant Daily Mail. “Ze maken en verkopen sekstapes, dragen doorzichtige kleding en geven op die manier een verkeerd signaal af aan vrouwen. Kijk, als dit is wat ze willen; prima. Maar zeg dan niet dat het met feminisme te maken heeft, kom er dan gewoon voor uit dat je een hoer bent.”

Het bericht Sharon Osbourne laat zich uit over Ashton Kutcher: “Wat een vervelend ventje” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels