HomeNieuwsEntertainmentMariah Carey praat openhartig over bipolaire stoornis

Mariah Carey praat openhartig over bipolaire stoornis

Mariah Carey lijdt aan een bipolaire stoornis. De diagnose werd zeventien jaar geleden al gesteld, maar de zangeres praat er nu voor het eerst open over in het Amerikaanse tijdschrift People.

In eerste instantie kon Mariah Carey de psychologische ziekte moeilijk aanvaarden. Lange tijd dacht de Amerikaanse diva zelfs dat ze een slaapstoornis had. “Ik was voortudrend aan het werk, ik was geïrriteerd en ik was bang mensen teleur te stellen”, zo vertelt ze aan People.

Therapie en medicatie

Maar na wat ze zelf de “moeilijkste jaren van haar leven” noemt, zocht ze professionele hulp. Momenteel is Carey nog steeds in therapie en neemt ze medicatie. “De medicatie lijkt erg goed te werken”, zegt de ster daar zelf over. “Ik voel me niet al te moe of loom of zo. Het is belangrijk het juiste evenwicht te vinden.”

Daar is ze ondertussen in geslaagd, zo blijkt. “De last was te groot om te dragen en ik kon het gewoon niet meer aan. Ik zocht en vond een behandeling. Ik omringde me met positieve mensen en ik keerde terug naar mijn oude liefdes: liedjes schrijven en muziek maken.”

Het bericht Mariah Carey praat openhartig over bipolaire stoornis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels