HomeNieuwsEntertainmentShania Gooris over heisa na badpakfoto: “Ik was een slet, moest iets...

Shania Gooris over heisa na badpakfoto: “Ik was een slet, moest iets aan mijn hangborsten laten doen”

Televisiekijkend Vlaanderen kent Shania Gooris vooral als het dochtertje van Kelly Pfaff en Sam Gooris. Maar ook kleine meisjes worden groot, zo blijkt. Toen ze een badpakfoto online postte, werd ze bedolven onder een heleboel haatberichten. 

“Ik was een slet en ik moest iets laten doen aan mijn hangborsten”, zegt de 17-jarige Shania aan Humo. “Die commentaar had ik echt niet verwacht. Zelfs mijn vader, die heel beschermend is, zag er geen graten in toen ik hem vroeg of ik die foto mocht posten.”

Bodyshamen

De jonge BV vertelt verder dat ze een hoog uitgesneden seventiesbadpak droeg, waardoor haar borsten een beetje werden platgedrukt. “Dat was kennelijk genoeg om me te bodyshamen. Ik moest snel borstoefeningen gaan doen, zeiden ze, voor het te laat was. Waar bemoeien ze zich mee? Het is mijn lichaam. Ik moet erin leven en ik ben er tevreden mee.”

Toch kreeg Shania ook best veel positieve reacties op de foto en waren er mensen die het voor haar opnamen. “Heel lief hoor, maar ook dat heb ik niet nodig. Ik kan het zelf wel aan.”

A post shared by SHANIA (@shaniagooris) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels