Vind ons op

Zita

Scarlett Johanson: “Als ik in een hitsige bui ben, kies ik voor de achterbank van een auto”

Entertainment

Scarlett Johanson: “Als ik in een hitsige bui ben, kies ik voor de achterbank van een auto”

De Britse krant The Sun heeft een boekje opengedaan over het seksleven van enkele van Hollywoods bekendste koppen. Van Megan Fox tot Angelina Jolie, Kristen Stewart, Heidi Klum, Rihanna en Scarlett Johanson. De details zouden komen uit verschillende interviews aan evenveel media outlets.

Opvallend: twee personen uit dat lijstje zouden iets hebben met… bloed. Zo zouden Megan Fox en Machine Gun Kelly, wanneer ze zich verloofden, elkaars bloed hebben gedronken. Ook Angelina Jolie vertelde een ietwat donkerrood verhaal: toen zij haar maagdelijkheid verloor op haar veertiende: “Ik begon seks te hebben met mijn vriendje, maar de seks zelf en de emoties waren niet voldoende. Ik was geen klein meisje meer. In het moment om mezelf dichter te voelen bij hem heb ik een mes genomen en hem gesneden. Hij heeft me teruggesneden, we waren bedekt onder het bloed, mijn hart ging tekeer.”

Spanking

Scarlett Johanson stak het dan niet onder stoelen of banken dat ze in een hitsige bui zou kiezen voor de achterbank van de auto. Kristen Stewart heeft dan weer een voorliefde voor het likken van oksels, Rihanna houdt van het zogenaamde ‘spanking’, Heidi Klum gaat regelmatig voor een rollenspel in de slaapkamer en Eva Longoria, die zegt geen ‘nee’ om vastgebonden te worden. Of hoe ook Hollywood ook maar gewone mensen zijn die houden van seksualiteit.

Foto: EPA (via BelgaImage)

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top