HomeNieuwsEntertainmentSam en Kelly zien een terugkeer van ‘De Pfaffs’ wel zitten

Sam en Kelly zien een terugkeer van ‘De Pfaffs’ wel zitten

Als het van Sam Gooris en Kelly Pfaff afhangt, mag de realityserie ‘De Pfaffs’ een doorstart maken. Er moet slechts aan één voorwaarde voldaan worden: Kenji en Shiana moeten ook akkoord zijn.

Het is al van 2011 geleden dat Vlaanderen voor het laatst een blik kreeg achter de schermen van het huishouden van Jean-Marie Pfaff en zijn familie. Dochter Kelly Pfaff en haar man Sam Gooris zouden geen ‘neen’ zeggen tegen nieuwe afleveringen. De enige voorwaarden: hun kinderen Kenji en Shania moeten er ook voor te vinden zijn.

“Al denk ik niet dat ze er iets op tegen zouden hebben, hoor”, zegt het bekende koppel aan Dag Allemaal. “Wij ook niet. Maar zit Vlaanderen nog op ons te wachten, dat is de vraag.”

“Ingewikkeld voor een puber”

Hun kinderen gaven in 2011 de doorslag voor Kelly en Sam om te stoppen met de reeks. “Shania was tien toen we ermee ophielden. Op die leeftijd begin je een sociaal leven op te bouwen. Eens op je gemak met vrienden afspreken als er altijd camera’s in de buurt zijn, dat leek ons te ingewikkeld voor een opgroeiende puber”, klinkt het.

Mocht ‘De Pfaffs’ terugkeren, dan zou een van de grootste tv-hits ooit opnieuw op de buis verschijnen. De reeks startte in 2002 en vanaf dan volgde een klein miljoen Vlamingen elke week de avonturen van Jean-Marie, Carmen en co. De familie was ook hot in Nederland, waar de herhalingen ’s middags zelfs meer dan 300.000 kijkers lokten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels