HomeNieuwsEntertainmentSalma Hayek : “Harvey Weinstein was mijn monster”

Salma Hayek : “Harvey Weinstein was mijn monster”

In een opiniestuk in The New York Times zegt Salma Hayek dat ook zij een slachtoffer was van Harvey Weinstein. De gevallen filmproducent heeft ondertussen gereageerd en ontkent alle beschuldigingen.

“Harvey Weinstein was een gepassioneerde cinefiel, een man die van risico’s hield, een beschermheer van filmtalent, een liefhebbende vader en een monster”, schrijft Hayek. “Jarenlang was hij mijn monster.”

De Amerikaans-Mexicaanse schone werkte samen met de gevallen Hollywood-topman voor de film ‘Frida’. Daarin speelde ze de rol van kunstenares Frida Kahlo. Hayek dacht dat haar droom uitkwam toen Weinstein de film wou produceren, maar al snel veranderde de situatie in haar grootste nachtmerrie.

Weinstein ontkent

Zo zou Weinstein tijdens de productie van de film haar bestookt hebben met seksuele verzoeken, en na iedere afwijzing langs Hayeks kant werd hij bozer. Hij bedreigde haar zelfs met de dood bedreigd en eiste dat ze een seksscène deed met een andere vrouw.

De ex-studiobaas ontkent dat in alle toonaarden. “Alle seksuele beschuldigingen zoals ze door Salma zijn neergezet zijn niet waarheidsgetrouw. Anderen die erbij waren hebben een afwijkend beeld van wat er is gebeurd”, zo reageerde de woordvoerder van Weinstein. De voormalige producent herinnert zich naar eigen zeggen niet dat hij de actrice “forceerde om een platte seksscène te doen met een vrouwelijke collega”.

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels