HomeNieuwsEntertainmentRita Ora deelt intieme foto: "Ik droeg de hele tijd de verkeerde...

Rita Ora deelt intieme foto: “Ik droeg de hele tijd de verkeerde behamaat”

De Britse zangeres Rita Ora roept vrouwen op om hun behamaat te herbekijken. Zelf heeft ze al die tijd de verkeerde maat gedragen en voelt het nu een stuk beter aan.

De 28-jarige zangeres van onder meer ‘Hot right now’ en ‘Coming home’ ontdekte onlangs dat haar beha niet de geknipte maat was voor haar boezem. Ze liet haar borstomtrek opnieuw meten en weet nu welke behamaat perfect bij haar past. Dat kondigde ze op Instagram aan met een intieme foto. “Heb net mijn behamaat laten aanpassen en kwam tot de conclusie dat ik al die tijd de verkeerde maat droeg. Dames, laat je borstomtrek opnieuw meten en je zal aangenaam verrast zijn. Tenzij het met opzet is, uiteraard”, schrijft ze erbij.

Super belangrijk

Haar volgers bedankten haar voor de tip en overlaadden haar met complimenten. “Dat ziet er comfortabel uit, en je ziet er prachtig uit! Ik ben blij voor jou dat je de juiste maat gevonden hebt. Veel vrouwen weten niet dat ze de verkeerde maat en het foute type beha dragen om zich de hele dag comfortabel te voelen. Het is super belangrijk”, klinkt het onder meer.

https://www.instagram.com/p/BvDPydmnicd/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels