HomeNieuwsEntertainmentDochter Michael Jackson ontkent dat ze zelfmoord probeerde te plegen

Dochter Michael Jackson ontkent dat ze zelfmoord probeerde te plegen

Volgens roddelwebsite TMZ zou Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson, na een zelfmoordpoging in het ziekenhuis opgenomen zijn. Paris ontkent echter staalhard op Twitter en noemt hen “f***ing leugenaars”.

Volgens TMZ meldden ambulances zich rond half acht zaterdagochtend lokale tijd bij het huis van Paris in Los Angeles meldden nadat ze haar polsen had doorgesneden. Paris woont samen met haar vriend Gabriel Glenn.

Het is waarschijnlijk dat hij haar gevonden heeft en het alarmnummer gebeld heeft. Aan het begin van de middag mocht Paris weer naar huis en korte tijd later werd ze ook daadwerkelijk bij haar appartement gezien. Ironisch genoeg droeg ze een jas met de opdruk: ‘I’m fine’.

Leaving Neverland

Bronnen laten weten dat de documentaire ‘Leaving Neverland’ er alles mee te maken heeft dat Paris uit het leven zou willen stappen. In de film wordt haar vader beschuldigd van het misbruiken van meerdere minderjarige jongetjes. Paris bleef in haar vaders onschuld geloven, maar alle ophef lijkt haar nu toch te veel te zijn geworden.

De nasleep van de documentaire is enorm. Zo maakte Louis Vuitton bekend alle items die gerelateerd zijn aan Michael Jackson uit de collectie te halen. Ook draaien verschillende radiostations zijn muziek niet meer en bant ook Starbucks de muziek van de King of Pop.

Ontkenningen

Niet lang nadat TMZ berichtte over de vermeende zelfmoordpoging, ontkende de 20-jarige in niet onduidelijke termen op Twitter. “F*ck you, leugenaars”, postte ze onder de link van TMZ. Ze heeft, enigszins begrijpelijk, al jaren een afkeer van de tabloids.

Het bericht Dochter Michael Jackson ontkent dat ze zelfmoord probeerde te plegen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels