HomeNieuwsEntertainmentRaphaëlla uit ‘Love Island’ krijgt heel wat lof over lingeriefoto: «Jij bent...

Raphaëlla uit ‘Love Island’ krijgt heel wat lof over lingeriefoto: «Jij bent tenminste niet nep»

Raphaëlla Deuringer, die meedeed in ‘Love Island’, heeft een gewaagde foto gedeeld op Instagram. Haar volgers overladen haar met complimenten.

In het tweede seizoen van ‘Love Island’ kon Raphaëlla het erg goed vinden met Mattheüs, maar uiteindelijk koos die laatste voor iemand anders.

Intussen heeft de 22-jarige brunette uit Waterloo een nieuwe vriend, geen onbekende trouwens. Onlangs deed ze mee aan Miss Fashion en het is duidelijk dat ze er heel wat vertrouwen heeft opgedaan. Zo deelde ze vandaag een selfie in lingerie. «Beautiful isn’t a size», schrijft ze erbij.

Niet fake

Haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. Sommigen loven haar voor het feit dat ze niet aan haar lichaam heeft laten werken. «Wauw gewoon», «Fantastische knappe dame», «Je ziet er weer spetterend uit», en «Mooi! Jij bent tenminste niet zo nep als de meeste plastieken meiden met hun opgespoten lippen», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/raphaella-uit-love-island-krijgt-heel-wat-lof-over-lingeriefoto-jij-bent-tenminste-niet-nep

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels