HomeNieuwsEntertainmentRaphaëlla uit ‘Love Island’ kampt met vervelende aandoening in gezicht: «Ik kan...

Raphaëlla uit ‘Love Island’ kampt met vervelende aandoening in gezicht: «Ik kan er echt om wenen!» (foto)

Raphaëlla Deuringer, die bekend werd door ‘Love Island’, heeft een eerlijke foto gedeeld waarop te zien is dat ze behoorlijk wat last heeft van acne. «Hiermee wil ik duidelijk maken dat ook ik mijn onzekerheden heb», klinkt het.

Raphaëlla Deuringer deed mee aan het tweede én derde seizoen van het datingprogramma ‘Love Island’. Ze had ook een tijdje een relatie met Union Saint-Gilloise-aanvaller Dante Vanzeir, maar dat verhaal kende afgelopen zomer een einde.

Niet perfect

De 23-jarige brunette uit Waterloo mag er op haar foto’s haast perfect uitzien, maar ook zij heeft haar ‘onvolmaaktheden’. Zo kampt ze de laatste tijd met hardnekkige acne en deelde ze er een foto van. «Even een ‘niet perfect’ momentje om ook even met jullie te delen. Voor mei vorig jaar had ik nog nooit acne gehad. Door stress, snel gewichtsverlies, … heb ik plots acne gekregen en ook enkel op mijn linkerkaak. Het ging echt een tijdje veel beter, maar nu begint het weer te verslechteren», schrijft ze erbij.

Littekens

Ze geeft toe dat ze het er heel lastig mee heeft. «Ik heb geleerd om op heel veel vlakken niet onzeker meer te zijn en dit lijkt voor sommigen echt niets, maar ik kan er echt om wenen. Al die donkere plekjes zijn littekens die hopelijk zo snel mogelijk gaan wegtrekken. Maar om jullie dus maar even duidelijk te maken dat ik niet perfect ben en ook mijn onzekerheden heb», besluit ze.

Instagram / @raphaelladeuringer

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/raphaella-uit-love-island-kampt-met-vervelende-aandoening-gezicht-ik-kan-er-echt-om-wenen-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels