HomeNieuwsEntertainmentMathias Coppens is opnieuw papa geworden: «Veel geluk met jullie kleine wonder!»

Mathias Coppens is opnieuw papa geworden: «Veel geluk met jullie kleine wonder!»

Presentator Mathias Coppens en zijn vriendin Linn hebben een kindje gekregen. Het is hun eerste kindje samen, al heeft Mathias nog twee kinderen uit een vorige relatie.

Heuglijk nieuws voor Mathias Coppens en Linn Trappeniers! Ze zijn de trotse ouders geworden van een zoontje dat luistert naar de naam Gust. Het jongetje werd gisteren geboren. «Één brokje liefde met de liefste papa en de beste grote broer en zus!», schrijft Linn op Instagram.

Felicitaties

Ook Mathias deelde het prachtige nieuws op zijn Instagram. Daar wordt hij overladen met felicitaties. «Welkom op de wereld, Gust! Schop maar wat keet en amuseer je», «Oh super! Veel geluk met jullie kleine wonder!», «Zo zalig, proficiat! Omsingeld door een funny papa en een reeks zotte nonkels», «Wonderlijk!», en «Wat leuk, weer een Coppens erbij! Gefeliciteerd!», klinkt het in de reacties.

Gescheiden

Linn en Mathias vormen intussen zo’n anderhalf jaar een koppel. Mathias heeft twee kinderen – Marcel (13) en dochter Lowis (11) – uit zijn vorige relatie met ex-vrouw Sarah. Ze trouwden in 2008, maar aan dat huwelijk kwam twee jaar geleden een einde.

Instagram CmYxcYQoHc4


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/mathias-coppens-opnieuw-papa-geworden-veel-geluk-met-jullie-kleine-wonder

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels