HomeNieuwsEntertainmentRammstein zet punt achter carrière

Rammstein zet punt achter carrière

Eerst het goede nieuws: Rammstein is van plan om een nieuw album uit te brengen. Het slechte nieuws? Het zou wel eens de laatste plaat kunnen zijn van de Duitse shockrockband.

Dat schrijft teamrock.com op vraag van gitarist Richard Kruspe. “Het voelt om een of andere reden aan dat het het laatste album zal zijn dat we zullen maken. Ik kan vergissen, maar op dit moment heb ik het gevoel dat het misschien het laatste schot is dat we zullen afvuren”, bevestigt de muzikant.

Nieuwe ideeën

De opnames voor de langverwachte, nieuwe worp staan gepland voor begin volgend jaar. Volgens gitarist Paul Landers zal het de bedoeling zijn om “ongewone methodes en nieuwe ideeën uit te proberen, en het pad te veranderen dat men doorgaans bewandelt”.

Tanzmetal 

Het is al geleden van 2009 dat Rammstein onder de titel ‘Liebe Ist Für Alle Da’ zijn laatste studioalbum uitbracht. De Duitse band ontstond in 1994, om naar eigen zeggen ‘Tanzmetal’ te produceren, een mengeling van progressieve metal, industrial en techno. Voeg daarbij bizarre en spectaculaire shows. Topalbums zijn onder andere ‘Mutter’ (2001) met daarop onder andere ‘Sonne’ en ‘Ich Will’, ‘Reise, reise’ (2004) en ‘Rosenrot’ (2005).

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels