HomeNieuwsEntertainmentRammstein-frontman dreigt met juridische stappen tegen beschuldigingen

Rammstein-frontman dreigt met juridische stappen tegen beschuldigingen

De advocaten van Rammstein-frontman Till Lindemann hebben gedreigd met juridische stappen tegen iedereen die hun cliënt beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. «Deze beschuldigingen zijn zonder uitzondering onwaar», klinkt het.

De afgelopen week zijn meerdere vrouwen naar voren gekomen met hun ervaringen met Lindemann. Zo zou hij sommigen hebben gedwongen tot seksuele handelingen nadat ze waren gedrogeerd.

«Serieuze bechuldigingen»

«Op sociale netwerken, in het bijzonder Instagram, Twitter en YouTube, hebben verschillende vrouwen serieuze beschuldigingen gemaakt tegen onze cliënt», zo zeiden advocaten Simon Bergmann en Christian Schertz.

«We zullen onmiddellijk juridische stappen zetten tegen de individuen voor alle beschuldigingen van die aard», aldus de advocaten.

Betogers

Woensdag trapte Rammstein hun Europese tour af in München. Een zestigtal betogers verzamelde zich bij het concert. Zij droegen spandoeken met de slogans «Het slachtoffer is nooit schuldig» en «Geloof de slachtoffers van seksueel geweld».

In het weekend publiceerde Rammstein een reactie op hun sociale media. Ze onderstreepten dat ze de beschuldigingen enorm serieus namen en vroegen om de vrouwen in kwestie niet te veroordelen. «Zij hebben recht op hun kijk op de dingen. Maar wij, de band, hebben ook een recht – namelijk om ook niet bevooroordeeld te worden.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/rammstein-frontman-dreigt-met-juridische-stappen-tegen-beschuldigingen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels