HomeNieuwsEntertainmentQueens of the Stone Age-frontman trapt fotografe in gezicht tijdens optreden

Queens of the Stone Age-frontman trapt fotografe in gezicht tijdens optreden

Josh Homme, de zanger van Queens of the Stone Age, heeft zaterdag tijdens een optreden in Inglewood, Los Angeles een fotografe in haar gezicht geschopt. Volgens Homme “was dat helemaal niet te bedoeling”. Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Een concert van een rockband is doorgaans ruig, dat staat buiten kijf. Maar het optreden van Queens of the Stone Age ging er zaterdagavond wel erg hard aan toe. De frontman Josh Homme schopte fotografe Chelsea Lauren het ziekenhuis in.

De vrouw zette beelden van het incident op sociale media. Daarop is te zien dat Homme de fotografe een trap geeft terwijl ze haar camera vlak bij het podium houdt.

“Opzettelijk”

De fotografe deed haar relaas aan het Amerikaanse tijdschrift ‘Variety’. “Ik zag hem naar mij toe komen en ik nam de ene foto na de andere. Hij keek me recht aan. Het volgende moment raakte zijn voet mijn camera en mijn camera mijn gezicht, heel hard.” Lauren blijft echter niet bij de pakken neerzitten. Ze is van plan aangifte bij de politie te doen. “Het was heel duidelijk opzettelijk. Ik heb het gevoel dat als ik niets doe, hij mensen in het gezicht mag schoppen en niet in de problemen komt omdat hij een muzikant is. Dat is niet juist”, voegde ze eraan toe.

Bizar optreden

De uithaal was niet het enige vreemde moment tijdens het optreden van Queens of the Stone Age. Enkele minuten nadat hij tegen de camera schopte, haalde Homme een mes boven, waarmee hij zich opzettelijk in zijn eigen voorhoofd sneed. Hij bloedde voor de rest van de show. Ook daagde Homme voortdurend het publiek uit. Hij noemde hen “achterlijken” en spoorde hen aan hun broek uit te trekken. Daarnaast riep de frontzanger “Fuck Muse”, over de band die na de set van QOTSA speelde.

Twitter

Josh Homme heeft inmiddels via Twitter op het incident gereageerd. “Tijdens ons optreden heb ik een aantal lampen en wat stukken van onze uitrusting omver geschopt. Vandaag hoorde ik dat ik ook de camera van Chelsea Lauren daarbij heb meegenomen. Dat was helemaal niet de bedoeling. Ik hoop dat ze mijn excuses aanvaardt.”

Vorig jaar werd Homme al eens veroordeeld toen hij naar een handtekeningenjager had uitgehaald.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels