HomeNieuwsEntertainmentHollywood neemt het massaal op voor gepest jongetje

Hollywood neemt het massaal op voor gepest jongetje

Een moeder uit Tennessee heeft een hartverscheurend filmpje op Facebook gezet waarin haar zoon over pesterijen vertelt. De video, die intussen viraal is gegaan, heeft ook verschillende sterren bereikt.

Het filmpje waarin de jongen relaas doet over de pesterijen, is in de Verenigde Staten al miljoenen keer bekeken. Kimberley Jones moest haar zoon Keaton eerder uit school ophalen omdat hij overstuur was. Een aantal pesters zou hem tijdens de lunch bekogeld hebben met melk en vleeswaren, waarbij ze nare opmerkingen over zijn uiterlijk maakten.

In tranen vraagt Keaton zich in de video af waarom mensen pesten. “Wat is het nut hiervan? Hoe haal je voldoening uit het naar beneden trappen van anderen? Ze zeggen dat ik geen vrienden heb en dat ik een lelijke neus heb. Dat is echt niet oké.” Het jongetje neemt het ook op voor andere slachtoffers van pesterijen. “Dat zeg ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen die gepest worden.”

Dapper

Algauw pikten vele sterren Keatons verhaal op. Zo postte zanger Snoop Dogg het filmpje op zijn Instagram-account met het onderschrift: “Hey kleine man, ik ben je vriend voor het leven. Mail me en dan kunnen we hierover praten. Zo kunnen we haat verslaan.” Ook bij Victoria Beckham raakte de video een gevoelige snaar. De zangeres schreef in een emotionele post: “Voor iemand die zelf vroeger gepest is, doet dit pijn. Ik moet erom huilen. Ik stuur al mijn liefde naar deze dappere jongeman. Het is niet erg om anders te zijn.”

Uitnodiging

Ook andere beroemdheden zoals Dr. Phil, Eva Longoria, Ryan Seacres en Patricia Arquette staken de jongen een hart onder de riem. Acteur Chris Evans nodigde Keaton en zijn moeder zelfs uit voor de opening van de film ‘The Avengers: Infinity War – Part 1’ volgend jaar.

Overweldigd

De familie van Keaton geeft aan overweldigd te zijn door de steunbetuigingen aan hun adres. “Het doet ons veel deugd om te zien dat mensen met hem en ons meeleven. Er komen zoveel reacties binnen dat we simpelweg niet in staat zijn om iedereen persoonlijk te bedanken”, klinkt het.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels