HomeNieuwsEntertainmentQmusic-dj Jolien Roets bevallen van tweede kindje: «Héél onverwacht in ons eigen...

Qmusic-dj Jolien Roets bevallen van tweede kindje: «Héél onverwacht in ons eigen bed geboren»

Qmusic-presentatrice Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar zijn voor de tweede keer mama en papa geworden. Ze kondigden het heuglijke nieuws aan op Instagram.

Maak kennis met Mina Lamia Chatar, de kersverse dochter van Jolien Roets en Hakim Chatar. Het meisje zag het levenslicht op 14 maart. Niet in het ziekenhuis, maar gewoon thuis. «De belangrijkste mensen laten altijd op zich wachten. En deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist! Geboren op 14 maart 2023, op nog geen drie uur tijd, en dus héél onverwacht in ons eigen bed thuis. Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s (bijna 2; red.) en ons leven helemaal op stelten te zetten», glundert het koppel op Instagram.

Felicitaties

Hun volgers reageren dolenthousiast op het fantastische nieuws. «Proficiat allebei! Zo blij voor jullie», «Wat een prachtige naam voor een prachtig meisje», en «Hele dikke proficiat en geniet van jullie kleine prinsesje», wordt er gereageerd.

Instagram CqGN1RdIuNQ


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/showbizz/qmusic-dj-jolien-roets-bevallen-van-tweede-kindje-heel-onverwacht-ons-eigen-bed-geboren

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels