HomeNieuwsEntertainment‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper deelt nare ervaring: «Ik was echt bang»

‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper deelt nare ervaring: «Ik was echt bang»

De Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper getuigt op Instagram over een akelige ervaring in Amsterdam. «Het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mijn eigen stad», zucht ze.

Geraldine Kemper, die we vooral kennen als presentatrice in ‘Big Brother’, voelt zich niet meer veilig in haar eigen stad. Dinsdag beleefde ze een onaangename ervaring op straat. «Gisteren fietste ik op straat en maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem een reden om mij uit te schelden en me met een bierblikje te bekogelen. Merci naar een andere man die het voor mij opnam», schrijft ze op haar Instagram Stories.

Doorlopen

Enkele uren later maakte ze een gelijkaardige ontmoeting mee. «’s Avonds liep ik terug van een meeting. En in een straat waar verder niemand liep, kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen, blijft hangen en zegt op een vieze toon: ‘Goedeavond hé…’. (En nee, dit was niet een gezellige goedeavond). Ik was echt bang. Gelukkig liep hij door. Dit was een gewone dinsdag. En nee, niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mijn eigen stad», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/showbizz/big-brother-presentatrice-geraldine-kemper-deelt-nare-ervaring-ik-was-echt-bang

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels