HomeNieuwsEntertainmentPrinses Delphine ontmoet koning Albert en koningin Paola in hun woning: “Een...

Prinses Delphine ontmoet koning Albert en koningin Paola in hun woning: “Een nieuw hoofdstuk”

Koning Albert en koningin Paola hebben afgelopen zondag prinses Delphine uitgenodigd in hun woning, kasteel Belvédère. Het Paleis spreekt van “een nieuw hoofdstuk, rijk aan emoties, gemoedsrust, begrip en hoop.” Het lijkt erop dat het niet bij deze ene ontmoeting zal blijven.

Nadat koning Filip eerder deze maand zijn nieuwe zus onverwacht uitnodigde, volgden afgelopen zondag ook vader Albert en koningin Paola zijn voorbeeld. De ontmoeting in het kasteel Belvédère is betekenisvol, want het is de eerste keer dat Albert en Delphine elkaar terugzien sinds Delphines jeugd en de zeven jaar durende rechtszaak over Alberts vaderschap.

Net zoals die met Filip was ook deze ontmoeting vol van emoties, maar wel sereen en hoopvol. “Op zondag werd een nieuw hoofdstuk, rijk aan emoties, gemoedsrust, begrip en hoop aangevat. Tijdens onze ontmoeting in het kasteel Belvédère heeft ieder van ons, in sereniteit en met empathie, uiting kunnen geven aan zijn gevoelens en ervaringen”, luidt het in een gezamenlijk bericht van het Paleis.

“Tijd voor vergeving en verzoening”

Bovendien lijkt het erop dat koning Albert dan toch van plan om zijn dochter in de armen te sluiten. “Na het tumult, het lijden en de verwondingen, is het tijd voor vergeving, genezing en verzoening. Samen hebben we besloten om deze nieuwe weg in te slaan. Dit zal geduld en inspanningen vergen, maar we zijn vastberaden. Dit zijn de eerste stappen op een pad dat we in alle rust zullen bewandelen.”

Het bericht Prinses Delphine ontmoet koning Albert en koningin Paola in hun woning: “Een nieuw hoofdstuk” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels