HomeNieuwsEntertainment“Pommeline heeft Merijn verlaten voor ‘kleurplaat’ Fabrizio”

“Pommeline heeft Merijn verlaten voor ‘kleurplaat’ Fabrizio”

Sinds ‘Temptation’-Pommeline en Merijn hun breuk hebben aangekondigd op Instagram, is de geruchtenmolen duchtig in gang geschoten. Veel fans vermoeden dat er bedrog in het spel is, en zij kunnen wel eens gelijk hebben. Volgens de Nederlandse lifestylesite Grazia is de blondine met 400cc aan humor gevallen voor de charmes van Fabrizio.

De meest sappige avonturen van ‘Temptation Island’ spelen zich blijkbaar niet af voor de camera, maar gewoon in het echte leven. Nadat Pommeline er vorig jaar met glans in slaagde om Merijn te verleiden, is er nu toch een einde gekomen aan hun relatie. “Er zijn veel dingen gebeurd” en “Pommeline was de weg naar huis kwijt”, zo klonk het.


Verwarrende vlog

Dat was meer dan genoeg voer voor allerlei speculaties. De meest gehoorde theorie? Pommeline zou verliefd zijn op iemand anders. De vlog ‘In Bad met Pommeline’ van de Nederlandse Diana Gabriels, de plastische chirurg van de ex-verleidster, is de druppel op de hete plaat. Daarin bekent de Oost-Vlaamse schone dat ze effectief gevoelens heeft voor iemand anders. Maar net zo snel als de vlog verscheen, werd die ook vervangen door nieuwe beelden. Daarin rept Pommeline met geen woord over haar nieuwe vlam.

Maar volgens enkele bronnen heeft Pommeline haar oog wel degelijk laten vallen op iemand anders. Volgens de Nederlandse lifestylesite Grazia gaat het om niemand minder dan Fabrizio. Hij is de baas van de tattooshop waar de blondine werkt én hij is ook een van de verleiders van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’.

Ook Gabriels bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat Pommeline gevallen is voor de spierbundel. De voormalige verleidster ontkent dat nieuwtje in alle toonaarden.  “Ik heb geen nieuwe vriend”, zo schiet ze in de verdediging. “En voor de rest heb ik geen commentaar. Ik hou nog steeds van Merijn, en heb geen relatie met Fabrizio. Mensen gaan van alles verzinnen nu, dat is nu eenmaal zo. Fabrizio en ik kunnen het gewoon goed met elkaar vinden. Merijn en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hebben als volwassenen gehandeld.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels