HomeNieuwsEntertainmentBart De Pauw stapt op bij eigen productiehuis Koeken Troef!

Bart De Pauw stapt op bij eigen productiehuis Koeken Troef!

Tv-maker Bart De Pauw heeft ontslag genomen als zaakvoerder bij het productiehuis Koeken Troef!. Dat meldt Focus Knack en staat te lezen in het Staatsblad.

De presentator en acteur had het productiehuis opgericht in 2008, maar kwam begin november vorig jaar in opspraak nadat enkele vrouwen hem beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

‘Twee tot de zesde macht’

De VRT besloot achteraf om de samenwerking met hem volledig stop te zetten. Ook het programma dat hij toen presenteerde, ‘Twee tot de zesde macht’, werd onmiddellijk van het scherm gehaald. Aan een terugkeer van de quiz, mogelijk met Jeroen Meus als presentator, wordt op dit moment gewerkt.

“Bart De Pauw heeft zelf de beslissing genomenom zich terug te trekken uit de functie van zaakvoerder”, zegt Hilde Timmermans van Koeken Troef! aan Focus Knack. “Hij heeft dit uitsluitend gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.”

Of De Pauw in de toekomst nog een andere rol zal spelen binnen het productiehuis, is niet geweten. Zijn echtgenote Ines De Vos is nu de enige zaakvoerder van het productiehuis, staat nog te lezen in het Staatsblad.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels