HomeNieuwsEntertainmentPommeline en Merijn getroffen door liefdesverdriet

Pommeline en Merijn getroffen door liefdesverdriet

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog maar net bezig en er barst alweer drama los. Voormalige deelnemers Pommeline en Merijn zijn uit elkaar. “Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd”, klinkt het op sociale media.

In een bericht op Instagram laat Pommeline weten dat zij en Merijn niet langer een koppel vormen. Over de exacte reden van de breuk blijft ze vaag. “Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer”. De twee waren iets meer dan een jaar samen.  Ook verhuisde de blondinne recent nog naar Geel om dichter bij Merijn te kunnen zijn.

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.

Une publication partagée par Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) le

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels