HomeNieuwsEntertainmentPolitie geeft hoop op om vermiste Glee-actrice levend terug te vinden

Politie geeft hoop op om vermiste Glee-actrice levend terug te vinden

Het ziet er niet goed uit voor Naya Rivera. De actrice uit de hitserie ‘Glee’ raakte woensdag vermist toen ze tijdens een boottochtje met haar zoon op een meer even ging zwemmen. De politie gaat ervan uit dat ze ze niet meer levend zullen terugvinden.

De Amerikaanse actrice Naya Rivera (33) die vermist raakte tijdens een boottocht met haar vierjarige zoon op het meer Piru in Californië is vermoedelijk verdronken. Dat heeft de lokale politie tijdens een persconferentie gezegd.

Tekenen van kwaad opzet

“We vermoeden dat er een ongeluk is gebeurd en we vermoeden dat ze verdronken is in het meer”, zei politieagent Chris Dyer, die benadrukte dat er tekenen zijn van kwaad opzet. Er wordt wel nog steeds gezocht naar haar lichaam. “Het doel is nog altijd om mevrouw Rivera thuis te brengen bij haar familie”, zei Dyer.

De 33-jarige Glee-actrice had een bootje gehuurd om een tochtje op het meer te maken met haar zoon. Een medewerker van het bedrijf dat de bootjes verhuurt vond haar zoon woensdagnamiddag ongedeerd maar alleen terug in het bootje.

Het bericht Politie geeft hoop op om vermiste Glee-actrice levend terug te vinden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels