HomeNieuwsEntertainmentPijnlijk nieuws voor Romina en Jan uit ‘Boer zkt vrouw’: “Daar sta...

Pijnlijk nieuws voor Romina en Jan uit ‘Boer zkt vrouw’: “Daar sta je dan”

Romina en boer Jan hebben onlangs hun droomhuis gevonden, maar ze zagen het alsnog door hun vingers glippen. “Ik was ontzettend kwaad en teleurgesteld”, aldus Romina.

Enkele weken geleden zetten Romina Paret en haar Australische vriend Jan hun huis te koop. Hun “landelijke, alleenstaande, charmante woning te Dudzele, gelegen in een rustige straat” dat te koop stond voor 359.000 euro vond enkele dagen opnieuw al een koper.

Verkocht aan iemand anders

Intussen was hun oog gevallen op hun droomhuis. Hun bod werd aanvaard en het koppel was in de wolken. Maar dan liep het mis. “We vernamen abrupt dat de eigenaars het zomaar aan iemand anders verkocht hadden. Zonder ons weten. Wel, dan sta je daar. Ik was ontzettend kwaad en teleurgesteld”, zucht ze op Instagram.

Nieuwe oproep

Het koppel, dat elkaar leerde kennen tijdens het laatste seizoen van ‘Boer zkt vrouw’, blijft niet bij de pakken zitten en doet meteen een nieuwe oproep. “Wij zijn op zoek naar een charmant boerderijtje regio groot Brugge. Met minimum 1,5 hectare grond. (Hoe meer hoe liever) Mag volledig te renoveren zijn”, klinkt het.

Instagram Stories / @romina_paret
Instagram Stories / @romina_paret
Instagram Stories / @romina_paret

Het bericht Pijnlijk nieuws voor Romina en Jan uit ‘Boer zkt vrouw’: “Daar sta je dan” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels